Vinopbevaring

Vinopbevaring i bunkerne på Frederiksberg og i Gentofte

NB! Lille ændring i åbningstiderne, Frederiksberg er nu kl. 11-12 og uden tilmelding(ULIGE UGER)

Vi giver alle vinsamlere mulighed for at opbevare vin under optimale rolige  forhold, stabil lav temperatur, stabil fugtighed og stort alarmsystem.

Opbevaringen startede i 2 gamle beskyttelses-bunkere på Østerbro  fra krigens tid i 2002 og i maj 2016 udvidede vi med vinopbevaring på Frederiksberg i VinBunker 3 og 4. VinBunker 5  ombygges pt. løbende efter indflytnings interesse.

VinBunker 7 på Vangedevej i Gentofte er næsten 100% booked pt.

Åbningstider

Vinkældrene I Gentofte er åben på lørdage (i ulige uger) fra 09.00 – 10.00

De næste ordinære lørdage i Gentofte er d. 30.3.   fra kl. 09.00-10.00

(Ulige ugenumre-uge 13) – Uge 13 = 30.3.  uge 15 = 13.4. osv.

Indflytninger aftales ofte telefonisk – individuelt på hverdagsaftener

Østerbro

Desværre har Københavns Kommune opsagt lokaliteterne på Østerbro, hvilket betød, at vi i løbet af Maj 2021 har flyttet vinsamlingerne til enten Frederiksberg eller den nye VinBunker 7 på Vangedevej i Gentofte

Vinopbevaringsrum i bunkeren på Frederiksberg

På Frederiksberg udvider vi pt. med flere rum i VinBunker 5 på Nyelandsvej, senest i januar 2024 forventes 4 nye rum til 150 flasker at være færdigbygget

Vinrummenes størrelse varierer fra 150 for de mindste til 350 –  flasker for de største.

Vinkældrene på Frederiksberg  holder åbent på lørdag formiddage i ulige uger fra kl. 11.00-ca. 12.00

Næste gang er PÅSKELØRDAG d. 30.3.

NB!- Måske lukket hvis lørdag rammer en helligdag, check siden her, så holder vi reserve åbent lige omkring helligdagen

Generelle priser og betingelser for VinOpbevaring

Priserne afhænger af rumstørrelse.
Grundprisen er 1,20 kr. pr. flaske pr. måned ekskl. moms. Det mindste, separate rum i bunkerne udlejes for kr. 120 pr. måned ekskl. moms og kan indeholde godt 115 normale “Bordeaux flasker( et 100 flaskes rum)

Vi tilbyder udlejning af rum til ca. 100, 200, 225 og 350. Ved indflytning indgåes en kontrakt med mindst 1 års løbetid. Lejes der plads til mere end 500 flasker,  giver vi rabat på det mindste rum på 50%.

Løbetid

Lejeaftaler indgås for minimum 1 år. Aftaler indgåes med 6 måneders opsigelsesvarsel. Vinbunker-lejen kvartalsvist forud og kan betales med  mobilePAY.

 

Forretningsbetingelser

Ved igangsættelse af lejeordning tilbyder vi hjælp til afhentning af større vinsamlinger.   Vinkældrene er sikret efter alle kunstens regler, bl.a. med døre af stål, eller stålforstærket, tyverisikring hos anerkendt alarmfirma -TV-overvågning m.m.

Forsikringsmæssigt er de fleste private normalt dækket af sin egen indboforsikring, dog opfordrer vi alle lejere til at få sit forsikringsselskab til at sende en skriftlig anerkendelse af, at vinsamlingen opbevares i en af vore kældre. Opbevaringskunderne opfordres også til at få undersøgt om deres eget forsikringsselskab opfatter vinsamlingen som særligt indbo, idet at dette forhold kan reducere en evt. erstatning, såfremt det ikke er oplyst overfor forsikringsselskabet.

Are you 21 or older? This website requires you to be 21 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.